Συνεργασίες & χορηγίες

Η ELMAA αναπτύσσει συνεργασίες με φορείς που που συμβάλουν στην επίτευξη των σκοπών της και ιδίως τη Νομική Σχολή Αθηνών

28.02 – 03.03.2019

Συνδιοργάνωση με τη Νομική Σχολή Αθηνών

Regional round του διαγωνισμού European Law Moot Court (ELMC) στην Αθήνα

Από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2019 συνδιοργανώθηκε από τον Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών και τον σύλλογό μας ο Ημιτελικός Γύρος (Regional Round) του διαγωνισμού European Law Moot Court στην Αθήνα. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 12 πανεπιστήμια από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Υπεύθυνη διοργάνωσης (master) του Regional Round ήταν το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Αλεζίνη Λόξα ’19.

24.02.2019

Χορηγία στη Νομική Σχολή Αθηνών

Συμμετοχή της Νομικής Σχολής Αθηνών στον διαγωνισμό European Law Moot Court

H ELMAA για δεύτερη συνεχή φορά υποστήριξε τον Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών για να λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης (moot court) Ευρωπαϊκού Δικαίου καλύπτοντας μέρος των εξόδων της ομάδας φοιτητών για τη συμμετοχή της στον Regional Round της Μαδρίτης. Μέλη της ομάδας ήταν (από αριστερά στη φωτογραφία) ο Κωνσταντίνος Λαμπρινούδης, η Μελίνα Ηλιάδου, ο Χρίστος Κωστόπουλος, η Εύα Τριχάκη (ως προπονήτρια – coach), το μέλος της ELMAA Ευάγγελος Σταματίου (ως προπονητής – coach) και η Ιωάννα Ευθυμίου. 

16.01.2018

Χορηγία στη Νομική Σχολή Αθηνών

Συμμετοχή της Νομική Σχολής Αθηνών στον διαγωνισμό European Law Moot Court

Τον Ιανουάριο του 2018 το ΔΣ της ELMAA αποφάσισε για πρώτη φορά να αποτελέσει ο σύλλογος αρωγός στην αξιέπαινη προσπάθεια του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών για συμμετοχή και διάκριση σε διεθνείς διαγωνισμούς εικονικών δικών (moot courts) Ευρωπαϊκού Δικαίου καλύπτοντας μέρος των εξόδων της ομάδας φοιτητών για τη συμμετοχή της στον Regional Round του European Law Moot Court (ELMC) 2018 του Εδιμβούργου. Μέλη της ομάδας ήταν (από αριστερά στην φωτογραφία) το μέλος της ELMAA Διονύσης Παυλιόγλου (ως προπονητής – coach) και οι φοιτητές Γωγώ Θεοδωρακοπούλου, Έλενα Μωραΐτη και Ειρήνη Μαρνέρα (ως προπονήτρια – coach). Μέλη της ομάδας ήταν επίσης η Ευανθία – Μαρία Τριχάκη και το μέλος της ELMAA Ευάγγελος Σταματίου.