Ελεγκτική Επιτροπή 

Η θητεία της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι 3ετής και σήμερα διανύουμε τη δεύτερη θητεία Ελεγκτικής Επιτροπής. 

 

Ειρήνη Κωνσταντινοπούλου

Ειρήνη Κωνσταντινοπούλου

Πρόεδρος

Η Ειρήνη Κωνσταντινοπούλου είναι Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου από το 2021 και επί πτυχίω φοιτήτρια στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ενασχόλησή της με το δίκαιο της Ε.Ε. εκκίνησε με τη συμμετοχή της στην ομάδα που εκπροσώπησε τη Νομική Αθηνών το 2019 στον European Law Moot Court (ELMC), η οποία έφθασε μέχρι τον τελικό του περιφερειακού γύρου του Βουκουρεστίου. Έκτοτε, προπόνησε την αποστολή της Σχολής το 2020 ενώ για δύο συναπτά έτη αποτελεί μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του Περιοδικού των Εφαρμογών Δημοσίου Δικαίου, όπου και έρχεται σε επαφή με εγχώρια νομολογία όσο και με αποφάσεις του ΔΕΕ.

Ιάσων Καρανίκας

Ιάσων Καρανίκας

Γραμματέας

Ο Ιάσων Καρανίκας είναι ιδρυτικό μέλος και γραμματέας της Ελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου από το 2021 έως σήμερα.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών (Πτυχίο Νομικής) και στο Πανεπιστήμιο Paris II Panthéon-Assas (Master 2 – Droit international public). Έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Κινητικότητας και Μεταφορών). Από το 2018 εργάζεται στη διπλωματική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. Ήταν μέλος της ομάδας φοιτητών της Νομικής Σχολής Αθηνών στην πρώτη της συμμετοχή στο διαγωνισμό Europa Moot Court το 2014.

Γρηγορία Μηστριώτη

Γρηγορία Μηστριώτη

Μέλος

Η Γρηγορία Μυστριώτη είναι μέλος της ELMAA από το 2019 έως και σήμερα και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής από το 2021.
Είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών (πτυχίο νομικής και ΜΔΕ Ευρωπαϊκού Δικαίου). Έχει εργαστεί ως trainee στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συγκεκριμένα στην Διεύθυνη Ανταγωνισμού στο τμήμα των κρατικών ενισχύσεων φορολογικού χαρακτήρα.